(0)

Zanavykų ragaučius

Zanavykų ragaučius
Trukmė
1-3 val.
Veiklos laikotarpis
Edukacinė programa vykdoma visus metus
Papildoma informacija
Edukacija vedama lietuvių kalba

Skrandis suurzgia galvojant apie naminius rūkytus lašinius, dešrą, gilių kavą ar krosnyje keptą kopūsto galvą? Norite kuo daugiau sužinoti apie Lietuvą bei Zanavykų kraštą? Tada ši programa būtent Jums! Programos metu jus pasitiks „gaspadinė“ ir jos „mergučės“, kurios svečius supažindins su zanavykiškų patiekalų bei gėrimų istorija, mokins vietinės šnektos ir net susodins už stalo pagal unikalias krašto tradicijas! „Zanavykų Ragaučiaus“ edukacinę programą aplankę žmonės sako, kad ši galimybė paglosto ne tik jų skrandį, bet ir širdį: vieni nuoširdžiai pasilinksmina, o kiti kartais net braukia ašarą iš naujo atradę tikrą, gyvą, unikalią ir net šiek tiek egzotinę Lietuvą.

*Puikiai gebame prisitaikyti prie svečių poreikių, tad norimos programos formatą ir trukmę galime koreguoti pagal svečių norus.

Pavadinimas

Trukmė

„Zanavykų ragaučius“ be edukacijos*

45 min

„Zanavykų ragaučius“ su edukacija*

1,15 val

„Zanavykų ragaučius“ su Zanavykų muziejaus edukacijomis

2 – 3 val

Kitos patirtys
Edukacinė žuvienės virimo programa
Skaityti
Muzikos garsų kelionė - meditacija garsuose
„Vinetu kaimo“ organizuojamas muzikos garsų ritualas ir meditacija „Pažinimo ratas“ atkuria unikalią archajišką muzikos terapijos praktiką. Senovės žmonės jautė, kad garsai ir muzika magiškai sujungia aukštybių ir požemių galias, suvienija protą ir kūną bei sutelkia dėmesį į esamos būklės priežastį. Garso banga padėdavo sukaupti valią ir greičiau susigrąžinti fizines jėgas , nuraminti protą ir atgauti dvasinę pusiausvyrą, taip atsipalaiduojant...
Skaityti
Edukacinis kūčiukų kepimas
Kiekvieną žiemą mūsų sodyboje vyksta kūčiukų kepimo edukacija skirta visai šeimai.
Skaityti
Edukacinis užsiėmimas "Paskanauk Žemaitijos"
Sodyboje organizuojami edukaciniai užsiėmimai – „Paskanauk Žemaitijos“, kurios metu savo svečiams siūlome prisiliesti prie mūsų nuostabaus krašto ir gastronominiu būdu. Iš kartos į kartą kartą perimtos tradicijos, leidžia pristatyti kulinarinio paveldo patiekalus ir parodyti kaip pasigaminti Žemaitijos pasididžiavimą kastinį, kurį šeimininkė ruošia iš vietinių ūkininkų pagamintų pieno produktų. Kastinys, šmakalas -...
Skaityti
Daugiau (277)
Partneriai